Gelpolish

Naast de wat permanentere Gel en Acrylnagels is er ook een ander alternatief:


GELPOLISH


Gelpolish is een product wat zich laat verwerken als nagellak maar als voordeel heeft dat het veel beter hecht en tot wel 3 weken mooi blijft zitten.

De nagelstyliste start altijd met een basislaag , vervolgens volgen er twee kleurlagen (indien je een kleurtje wenst) en als laatste een toplaag die het geheel beschermt.

Tussen de verschillende lagen wordt de gelpolish, net als het Gel product, onder een UV/LED lamp uitgehard.


VOORDELEN GELPOLISH

Heel flexibel

Produkt hecht super goed op de natuurlijke nagel.

In tegenstelling met Gel en Acryl is het makkelijker te verwijderen door de nagelstyliste; door licht opruwen met de vijl is de polish vrij goed oplosbaar met aceton.


NADELEN

De nagel kan niet worden verlengd met Gelpolish!

De nagel kan later niet worden opgevuld met een nieuwe Gelpolish laag; de oude laag moet eerst worden verwijderd en dan weer van voor af aan worden opgebracht!


Gelpolishis dus minder geschikt voor diegene die voor langere tijd kunstnagels wenst omdat er steeds weer vanaf de natuurlijke nagel gewerkt moet worden en deze daardoor dunner kan worden!

Gelpolish is daarentegen weer wel bijzonder geschikt voor mensen die door  bijvoorbeeld  hun werk of andere omstandigheden, geen kunstnagels mogen of willen hebben maar wel voor bijvoorbeeld een vakantieperiode van drie weken mooie nagels wensen waar ze geen omkijken naar hebben!